Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJNB

Jyrka je náš Bůh

26. 4. 2010 6:17
Karma

První co mě napadlo když jsem viděl reportáž o nové písmu bylo to že autorka řeší svůj problém s vlastním odporem k psacímu písmu . Takže podle takové logiky až budou do rozhodujících postavení dorůstat studenti mající problém se čtením , kreslením , počty  a pod . budeme vymýšlet zlepšováky abychom se tyto věci nemuseli učit ?! Vlastně s matematikou to již také začalo !

0 0
možnosti

Mablung

26. 4. 2010 0:23
milá mladá dámo

Kdyby nebyly předražené dálnice, nebyl by možná takový státní dluh, ale na školství by peníze nebyly stejně. Problém ne dobře zaplacených učitelů řeší celý svět a u nás je i ten problém, že čím déle toho učitel(ka) odučí, tím větší má výplatu. Což je silně demotivující pro mladé učitele, neboť jejich staří kolegové díky tabulkám vydělávají  o 20 i více procent než učitel s třeba čtyř letou praxí.

Co se pomůcek a podmínek týče, ono je to skutečně strašně moc o penězích. Třeba co vím, Švédsko má velkou podporu vzdělávání, ale mají tam daně které platit nechci. V USA mají nadané jedince o které se starají a odpad. Řešení jsou různá, ale jednoduchá, levná a pro všechny asi neexistují

0 0
možnosti
S

statečný

25. 4. 2010 23:47
Holka zlatá karma

R^

0 0
možnosti
A

Amoniak

25. 4. 2010 23:10
Eh?

A jak souvisí vzdělanost s psacím písmem? Neprospělo by naopak kdyby se škola zaměřila na skutečné vzdělávání místo trénování krasopisu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1901x
Studentka lékařské fakulty.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám